sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Fibromyalgia & painonpudotus - Älä lannistu 5. RASVA & KALORIT


No niin, viimeksi käsittelin ruokavaliota ja nyt on aika paneutua siihen miten hallitset kaloreita.

Itse en missään tapauksessa laske kaloreita päivittäin, mutta kalorilaskurin avulla kävin katsomassa paljonko mun päivittäinen kalorimääräni on. 
Koska tosiasia on myös se että painomme ei putoa terveellisesti jos päivittäinen kalorimäärä putoaa liikaa ja meidän pitää huomioda myös kaverimme fibro.
Kalorilaskuri on hyvä apuväline, mä katsoin omani laihdutus.infon laskurilla, se auttoi myös mun aivot hyväksymään että vasta vuoden lopussa voin odottaa olevani 25 kiloa kevyempi.
Fibron vuoksi ei kannata lähteä "nopea painonpudotus" linjalle, vaan valita viisaampi hidas painonpudotus ja kuten muistat edellisestä jaksosta 4, niin valita itselle sopiva ruokavalio & liikunta.
Itseasiassa ne kolumnit & tutkimukset jotka löysin ja joissa kerrotaan fibrosta & painonpudotuksesta, niin korostetaan sitä että painonpudotus on hidasta jos sairastat fibroa, joten tarvitaan malttia matkaan. Ja kuten me tiedämme, jokainen fibro on erilainen ja sen lisäksi olemme ilman fibroakin erilaisia.
Itse en enää valitsisi "oikotietä onneen" painonpudotusta ja tarkoitan äärimmäisen vähiin pudotettua kalorimäärää vuorokaudessa.

Uskotko että joukossa on voimaa? Mä uskon ja siksi teen blogiakin kun tiedän että juuri sinä luet tämän ja mahdollisesti saat tästä jotain pientä.

-palaillaan-





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti